Shopping Cart

Legpatronen en inspiratie 7,5×15

Schippers biedt diverse series handvorm tegels in 7,5×15 cm. Bent u opzoek naar mooie en neutrale kleuren? De Fal serie is geschikt voor iedere ruimte. De randen van de tegel zijn strak maar de structuur van het oppervlak zijn iets wat gewolkt waardoor deze tegel toch een leuk effect krijgt tegen de wand. 

Een bijzondere serie die zich onderscheidt van de andere tegels is de craquelé serie. Deze handvorm tegels hebben een gecraqueleerd glazuur, dit kenmerkt zich als een soort van barstjes in het glazuur wat een bijzonder effect geeft. Door de open structuur van het glazuur is het wel belangrijk dat men de tegels impregneert voor gebruik.

Een meer moderne tegelserie, de naam zegt het al: Moderno 7,5×15 is uiterst geschikt voor mix and match. Doordat deze wandtegel verkrijgbaar is in maar liefst 11 kleuren en 3 maten zijn er een tal van diverse legpatronen mogelijk. De 7,5×15 wandtegel is verkrijgbaar in strakke randen en in de Metro afwerken. De metro tegel kenmerkt zich door de ‘schuine’ facetranden. Daarnaast is deze serie ook verkrijgbaar in 6×25 cm

Serie Craquele

Serie Moderno

Gratis verzending

Bij orders boven €600,-

Groot assortiment

Veel tegels uit voorraad leverbaar

100% veilig afrekenen

iDeal / MasterCard / Visa