Klanttevredenheid 100%
Wij bezorgen door het hele land
0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Welkom in onze online winkel

×

Registration

Profiel informatie

Account informatie

of login

Voornaam is verplicht!
Achternaam is verplicht!
Voornaam is niet correct!
Achternaam is correct!
Dit is geen E-mail adres!
E-mail adres is verplicht!
Dit E-mail adres is al geregistreerd!
Wachtwoord is verplicht!
Voer een geldig wachtwoord in!
Voer 6 of meer karakters in a.u.b!
Voer minder dan 16 karakters in a.u.b!
Wachtwoorden komen niet overeen!
U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden!
E-mail adres of wachtwoord is niet correct!

Patroon tegels

GRATIS VERZENDEN VAN UW PATROON VLOER- WANDTEGELS DOOR HEEL NEDERLAND
 

Uitleg actie: Wanneer u uw patroon vloertegels of uw patroon wandtegels besteld dan krijgt u de verzending van ons! Hieronder vallen dus alle vintage tegels zoals de patroon tegels. Overigens geldt deze actie ook voor uw witjes of zelliges. U kunt in de checkout de gratis verzendingsoptie aanklikken


Bent u op zoek naar patroon tegels?

Dan bent u bij Schippers Tegels op het juiste adres! Schippers Tegels biedt prachtige patroon tegels aan. Dus als u opzoek bent naar echte blikvangers en sfeermakers voor uw huis, bent u op de juiste plek. Patroon tegels geven uw vloer of wand een vrolijke, decoratieve en trendy uitstraling. Onze patroon tegels hebben ook een vintage look en dat is nu helemaal "hot". Waar u ze ook plaatst, elke kamer zal een eyecatcher worden, waarbij gezelligheid centraal staat.
Onze vintage tegels hebben diverse kleuren en patronen die van lieflijk tot heel artistiek zijn. De genuanceerde kleurstelling en het unieke design hebben een sfeervolle uitstraling. Met onze tegels die zowel op de vloer als op de wand verwerkt kunnen worden, kunt u een originele en creatieve ruimte creëren.


Schippers tegels

Schippers Tegels is een professioneel bedrijf, en om het plaatje compleet te maken kunt u ook in onze showroom komen kijken, vol met eigentijdse en stijlvolle tegels. Zo heeft u als klant meteen een totaalplaatje voor het leveren en leggen van tegels, middels één aanspreekpunt. Wij verkopen in onze showroom tal van eigentijdse en stijlvolle wand- en vloertegels, van keramiek tot natuursteen. We zijn gespecialiseerd in witjes, patroon tegels en zelliges. Voor iedere leefruimte is er wel een oplossing. Kom maar eens een kijkje nemen in onze showroom en zie de diversiteit aan tegels.

Openingstijden
Maandag: op afspraak tussen 11.00 en 13.15 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur en op afspraak
tussen 17.00 - 19.30 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 14.00 uur
Dinsdag en Woensdag gesloten