Shopping Cart

Vintage tegels

Bent u op zoek naar vintage tegels?

Dan bent u bij Schippers Tegels op het juiste adres! Vintage tegels, ook wel patchwork tegels genoemd, zijn gloednieuwe tegels met een verouderde look. Oorspronkelijk komen ze uit Portugal en zijn onder invloed van de Moren op een traditionele manier geproduceerd.

Onze tegels hebben een authentieke Portugese uitstraling, met de voordelen van keramiek. Ze zijn vaak zowel voor binnen als buiten bestemd, hebben weinig gevoeligheid voor vlekken en zijn gemakkelijk schoon te houden. Onze vintage tegels hebben diverse kleuren en patronen die van lieflijk tot heel artistiek zijn. De genuanceerde kleurstelling en het unieke design hebben een sfeervolle uitstraling. Met onze tegels die zowel op de vloer als op de wand verwerkt kunnen worden, kunt u een originele en creatieve ruimte creëren.

Vragen of meer informatie? Neem contact op! Bel ons, chat via whatsapp of kom gezellig langs.

Schippers tegels

Schippers Tegels is een professioneel bedrijf, en om het plaatje compleet te maken kunt u ook in onze showroom komen kijken, vol met eigentijdse en stijlvolle tegels. Zo heeft u als klant meteen een totaalplaatje voor het leveren en leggen van tegels, middels één aanspreekpunt. Wij verkopen in onze showroom tal van eigentijdse en stijlvolle wand- en vloertegels, van keramiek tot natuursteen. Voor iedere leefruimte is er wel een oplossing. Kom maar eens een kijkje nemen in onze showroom en zie de diversiteit aan tegels.

Gratis verzending

Bij orders boven €600,-

Groot assortiment

Veel tegels uit voorraad leverbaar

100% veilig afrekenen

iDeal / MasterCard / Visa