Shopping Cart

Vintage tegels

Bent u op zoek naar een authentieke, vintage vloertegel?

Schippers tegels biedt echte terrazzo tegels, diverse keramische patroontegels en vloertegels met een verouderde look. Denk aan een getrommeld randje of in de kleurencombi zwart/wit. Deze vintage patroontegels zijn mooi te combineren met de handvorm tegels, Friese witjes en zelliges die wij bieden. 

Een originele terrazzovloer is een sterke slijtvaste gietvloer waarbij diverse materialen worden gemengd waarna deze een aantal dagen moet drogen en wordt afgewerkt door te polijsten. Dit kost niet alleen veel tijd, maar brengt ook hoge kosten met zich mee. Schippers tegels biedt echte terrazzo tegels in de maat 40x40x1,5 cm. Dit is niet alleen makkelijker en sneller te verwerken, maar is ook een stuk goedkoper dan een echte terrazzo gietvloer. Ook deze terrazzo is net als de componenten voor de gietvloer afkomstig uit Italië. 

Diverse keramische patroontegels zijn kenmerkend voor een mooie authentieke vintage vloer. De originele Portugese tegels zijn onder invloed van de Moren op een traditionele manier geproduceerd. Onze tegels hebben een authentieke Portugese uitstraling, met de voordelen van keramiek. Ze zijn vaak zowel voor binnen als buiten bestemd, hebben weinig gevoeligheid voor vlekken en zijn gemakkelijk schoon te houden. Onze vintage tegels hebben diverse kleuren en patronen die van lieflijk tot heel artistiek zijn. De genuanceerde kleurstelling en het unieke design hebben een sfeervolle uitstraling. Met onze tegels die zowel op de vloer als op de wand verwerkt kunnen worden, kunt u een originele en creatieve ruimte creëren.

Vragen of meer informatie? Neem contact op! Bel ons, chat via whatsapp of kom gezellig langs.

Schippers tegels - Tegelvoordeel Schijndel

Schippers Tegels biedt een scala aan kleine handvorm tegels, terrazzo tegels en vintage vloertegels. Authentiek, sfeervol en leverbaar op korte termijn. Daarnaast kenmerkt Schippers tegels zich door de diverse hoektegels en afwerkstrips, dit zijn producten die haast nergens anders te verkrijgen zijn. 

Deze producten worden niet alleen aangeboden in onze webshop maar ook in onze showroom in Schijndel. In de showroom kunt u onder genot van een lekkere kop koffie de tegels bekijken en voelen. Maak zelf leuke combinaties met een vloertegel en laat u adviseren door een van onze medewerkers. Onze showroom opereert onder de naam Tegelvoordeel Schijndel

Buiten de handvormtegels, Friese witjes, zelliges en vintage patroontegels om, worden er in de showroom ook diverse andere eigentijdse en stijlvolle tegels getoond. Van outletpartijen tot grootformaat vloertegels, alle tegels worden in meerdere tegels gepresenteerd in een vloervak of tegen de wand zodat u een goed beeld krijgt van de tekeningen en de structuren van de producten. 

Voor iedere leefruimte is er wel een oplossing. Al onze tegels staan op voorraad en zijn op korte termijn leverbaar. Kom maar eens een kijkje nemen in onze showroom en zie de diversiteit aan tegels.

Gratis verzending

Bij orders boven €600,-

Groot assortiment

Veel tegels uit voorraad leverbaar

100% veilig afrekenen

iDeal / MasterCard / Visa