Shopping Cart

Tegelleverancier in Gouda en omstreken

Schippers Tegels komt uw tegels afleveren in Gouda

Heeft u tegels in Gouda of omgeving nodig, dan komt Schippers Tegels naar u toe om de bestelde tegels op een door u aangegeven adres af te leveren. Schippers Tegels werkt met een eigen bezorgservice bij u in de buurt.

Friese witjes, Marokkaanse tegels en Patroontegels

Wij zijn al jarenlang leverancier in de tegelbranche. Ons assortiment bestaat uit witte tegeltjes voor kleine ruimtes tot grote woonkamervloeren met de uitstraling van een oude kasteelvloer. Alles is bij ons mogelijk en veel leveren we vanuit eigen voorraad. In de loop van de jaren hebben we ons voornamelijk gespecialiseerd in witjes tegelszellige tegels en Portugese tegels. Hier hebben we dan ook een groot aanbod van beschikbaar.

Levering tegels in Gouda

Aangezien we een eigen bezorgservice hebben proberen we zoveel mogelijk leveringen te bundelen en in de regio te bezorgen. Daarom hanteren we een standaard levertijd van maximaal 14 werkdagen. Vanwege dit model kan het zijn dat u iets langer op uw bestelling moet wachten dan gewenst. Het is ook mogelijk om de bestelling binnen 4 werkdagen te ontvangen, echter betaalt u dan € 65,- verzendkosten in plaats van het standaardtarief van € 19,95.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op.

Gratis verzending

Bij orders boven €600,-

Groot assortiment

Veel tegels uit voorraad leverbaar

100% veilig afrekenen

iDeal / MasterCard / Visa