Shopping Cart

Tegelleverancier in Rotterdam en omstreken

Schippers Tegels komt uw tegels afleveren in Rotterdam

Heeft u tegels in Rotterdam of omgeving nodig, dan staat Schippers Tegels voor u klaar! Wij werken met een eigen bezorgservice bij u in de buurt waardoor wij de door u bestelde tegels afleveren op het door u aangegeven adres.

Friese witjes, Marokkaanse tegels en Patroontegels

Doordat wij al jarenlang leverancier in de tegelbranche zijn hebben wij ons kunnen specialiseren in diverse soorten tegels. Voorbeelden hiervan zijn Friese witjes, zelliges (ook Marokkaanse tegels genoemd) en patroontegels. Hier hebben we dan ook een groot aanbod van beschikbaar. Verder hebben wij een veelzijdig assortiment dat bestaat uit witte tegeltjes voor kleine ruimtes tot grote woonkamervloeren met de uitstraling van een oude kasteelvloer. Veel van onze tegels leveren we uit eigen voorraad. Bij Schippers Tegels is alles mogelijk! 

Levering tegels in Rotterdam

Doordat wij gebruik maken van een eigen bezorgservice proberen we zoveel mogelijk leveringen te bundelen en in de regio te bezorgen. Daarom hanteren we een standaard levertijd van maximaal 14 werkdagen. Vanwege dit model kan het zijn dat u iets langer op uw bestelling moet wachten dan gewenst. Het is ook mogelijk om de bestelling binnen 4 werkdagen te ontvangen, echter betaalt u dan € 65,- verzendkosten in plaats van het standaardtarief van € 19,95.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op.

Gratis verzending

Bij orders boven €600,-

Groot assortiment

Veel tegels uit voorraad leverbaar

100% veilig afrekenen

iDeal / MasterCard / Visa