Shopping Cart

Tegelleverancier in Utrecht en omstreken

Schippers Tegels komt uw tegels afleveren in Utrecht

Schippers Tegels werkt met een eigen bezorgservice bij u in de buurt. Dat wil zeggen dat wanneer u tegels bij Schippers Tegels bestelt, wij deze persoonlijk bij u komen afleveren op het door u aangegeven adres. 

Friese witjes, Marokkaanse tegels en Patroontegels

Schippers Tegels is al jarenlang leverancier in de tegelbranche en heeft zich in de loop der jaren voornamelijk gespecialiseerd in Friese witjes, zelliges (ook Marokkaanse tegels genoemd) en patroontegels. Hier hebben we dan ook een groot aanbod van beschikbaar. Wij hebben verder een enorm assortiment dat gaat van witte tegeltjes voor kleine ruimtes tot grote tegels voor woonkamervloeren met de uitstraling van een oude kasteelvloer. Alles is bij ons mogelijk en bijna al onze tegels leveren we uit eigen voorraad. 

Levering tegels in Utrecht

Doordat we een eigen bezorgservice hebben proberen we onze bezorgers zo productief mogelijk te laten werken. Dit is mogelijk door onze leveringen te bundelen en tegelijk in de regio te bezorgen. Daarom hanteren we een standaard levertijd van maximaal 14 werkdagen. Vanwege dit model kan het zijn dat u iets langer op uw bestelling moet wachten dan gewenst. Het is ook mogelijk om de bestelling binnen 4 werkdagen te ontvangen, echter betaalt u dan € 65,- verzendkosten in plaats van het standaardtarief van € 19,95.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Gratis verzending

Bij orders boven €500,-

Groot assortiment

Veel tegels uit voorraad leverbaar

100% veilig afrekenen

iDeal / MasterCard / Visa