Shopping Cart

Vernieuwde showroom: Tegelvoordeel Schijndel

Over ons

Schippers Tegels heeft jaren lange ervaring op zak als het gaat om diverse handvorm tegels, Friese witjes en zelliges. Vanaf 2022 is de kennis van Schippers tegels en Tegelvoordeel Schijndel samengevoegd en bundelen zij hun krachten. 

Handvorm tegels, Friese witjes, zelliges en replica tegels kunt u makkelijk en snel in onze webshop bestellen. Wij onderscheiden ons doormiddel van het aanbod in de bijpassende hoektegels en mooie afwerk strips. De handvorm tegels, witjes, zelliges én hoektegels staan allemaal op voorraad en zijn dus snel leverbaar!

U bent ook altijd van harte welkom in onze showroom aan de Nieuwe Molenheide 14C in Schijndel waar u de tegels kan komen bezichtigen. Daar bieden wij ook een tal aan keramische wand- en vloertegels, outletpartijen en PVC. Geïnteresseerd? Kijk dan ook eens op de site www.tegelvoordeelschijndel.nl 

Al onze producten vindt u terug in onze showroom en worden mooi en ruim gepresenteerd. Wij bieden naast klein formaat tegels ook grote vloertegels aan tot 120×120 cm in diverse kleuren. Laat u adviseren door een van onze medewerkers.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of u kunt een e-mail sturen. Wij zien u graag terug in onze showroom!

Gratis verzending

Bij orders boven €600,-

Groot assortiment

Veel tegels uit voorraad leverbaar

100% veilig afrekenen

iDeal / MasterCard / Visa